Tietoa minusta

Hei kaikille!

Minun nimi on Anni, ja olen 26-vuotias paljasjalkainen kesälahtelainen. Vapaa-ajan tykkään viettää ulkona puutarhassa, luonnossa tai joku ehkä on saattanut bongata vesiltä kajakin kyydissä.

Yrittäjyys on kulkenut vahvasti suvussa, ja nyt on minun aikani kokeilla etenemistä omalla polullani. Lähdin syksyllä 2021 opiskelemaan Joensuuhun Itä-Suomen liikuntaopistoon Hierojan ammattitutkintoa päivätoteutuksena. Vain tieto siitä, että olen löytänyt oman juttuni, jaksoi kannustaa minua ajamaan Kesälahdelta Joensuuhun ja takaisin joka arki päivä lukuvuoden ajan. Valmistuminen sieltä kuitenkin koitti, nopeammin kuin arvasinkaan. Vuosi oli mitä mainioin, ja tunnen olevani vihdoin oikeassa paikassa tekemässä itselle tärkeää työtä.

Hierontatilat toimivat meillä kotona Veikkolantiellä. Sisäänkäynnin läheisyydessä on hieronta huone, sekä asiakkaiden käytössä oleva wc. Kotonamme asustaa pieni musta, 11- vuotias Rauha koira, joka toivottaa kaikki tervetulleeksi. Pidän ulko-ovea päivisin lukossa, joten odotathan, että tulen päästämään Sinut sisälle. Minulle tärkeitä arvoja työssäni on luotettavuus, täsmällisyys, asiakaslähtöisyys ja rehellisyys.

Toivon, että viihdyt meillä käydessä, ja tulet myös uudelleen palveltavaksi.

Terveisin Anni