Tietoa minusta

Hei kaikille!

Minun nimi on Anni, ja olen 26-vuotias paljasjalkainen kesälahtelainen. Vapaa-ajan tykkään viettää ulkona puutarhassa, luonnossa tai joku ehkä on saattanut bongata vesiltä kajakin kyydissä.

Yrittäjyys on kulkenut vahvasti suvussa, ja nyt on minun aikani kokeilla etenemistä omalla polullani. Lähdin syksyllä 2021 opiskelemaan Joensuuhun Itä-Suomen liikuntaopistoon Hierojan ammattitutkintoa päivätoteutuksena. Vain tieto siitä, että olen löytänyt oman juttuni, jaksoi kannustaa minua ajamaan Kesälahdelta Joensuuhun ja takaisin joka arki päivä lukuvuoden ajan. Valmistuminen sieltä kuitenkin koitti, nopeammin kuin arvasinkaan. Vuosi oli mitä mainioin, ja tunnen olevani vihdoin oikeassa paikassa tekemässä itselle tärkeää työtä.

Hierontatilat toimivat aiemmin kotonani, mutta muuton myötä talvella - 23 siirryin tekemään vain kotikäyntejä. Teen oman yrityksen rinnalla vuorotyötä kaupan-alalla, joten keväällä keskityn hieromaan vain lahjakortti-asiakkaitani, koska aika on hyvin rajallista. Toivotaan, että kesällä saataisiin lisää aikaa näille töille ja vapaita aikoja uusille asiakkaille. 

Terveisin Anni